Scholl VS kynsienhoitolaite pinkki X1 kpl

Schollin sähköinen Velvet SmoothTM -kynsienhoitojärjestelmä on vaivaton tapa pitää varpaan- ja sormenkynnet terveinä ja kiiltävinä.

Markkinoija:
Reckitt Benckiser Nordic A/S
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
14,90 €

Schollin sähköinen Velvet SmoothTM -kynsienhoitojärjestelmä on vaivaton tapa pitää varpaan- ja sormenkynnet terveinä ja kiiltävinä.

  • Laitteen käytössä on 3 helppoa vaihetta.
  • Ammattimaisennäköinen pedikyyri- tai manikyyri kotona.
  • Helppo käyttää, kaikki 1 setissä.
  • Luonnollinen kiilto ilman kynsilakkaa.

Vaihe 1. VIILAA ja muotoile kynnet ominaisuuksiltaan parannetulla tarkkuusviilalla.
Vaihe 2. HIO kynnet varovasti uurteiden tasoittamiseksi ja kynnen pinnan silottamiseksi ((enintäan 15 sekuntia).
Vaihe 3. VIIMEISTELE kynsille terveennäköinen kiilto.
Vaihe 4. HOIDA kynsiä levittämällä niihin Schollin ravitsevaa 7 öljyä sisältävää hoitoöljyä ja hieromalla se niihin. Tämä pehmentää kynsinauhat ja antaa kynsille lisäkosteutta.

Laite: Noudata käyttöohjeita huolellisesti. Tarkoitettu käytettäväksi ainoastaan sormen- ja varpaankynsiin. Käytä vain suunniteltuun käyttötarkoitukseen. Pidä poissa lasten ulottuvilta. Lopeta käyttö välittömästi, jos se aiheuttaa ärsytystä tai tuntuu epämukavalta. Varo kiillottamasta kynsiä liikaa. Ei saa käyttää ohuisiin, heikkoihin, vaurioituneisiin tai tulehtuneisiin kynsiin. Varo, ettei laitteeseen joudu vettä.
Öljy: Pidä poissa lasten ulottuvilta. Saattaa sisältää pieniä määriä pähkinää. Vältä aineen joutumista silmiin. Jos öljy aiheuttaa ärsytystä, keskeytä käyttö.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Scholl VS kynsienhoitolaite pinkki X1 kpl
Arvostelusi