Sagatar

Sagatar Beauty & Wellness on kauneushoitola, joka toimii Sampo Apteekin yhteydessä. Sagatar tarjoaa laajan valikoiman erilaisia kasvo-, vartalo-, jalka- ja käsihoitoja sekä niiden lisäksi sokerointeja, ripsien ja kulmien värjäyksiä ja käsittelyjä. Tutustu hoitomenuun tästä ja varaa aika hoitoon tästä. Astuessasi ovesta sisään sinulle avautuu rentouttava ja kiireetön maailma, jossa voit antaa kehon ja mielen rauhoittua. Sagataressa käytettäviä tuotesarjoja saa nyt myös tilaamalla verkkoapteekistamme. Sagatar luottaa hoidoissaan Essen luomusertifioituun, probioottiseen ammattikosmetiikkasarjaan, sekä kotimaiseen Atopik luonnonkosmetiikkasarjaan. 

Verkkoapteekistamme voit ostaa myös lahjakortin Sagatareen. Lahjakortti on mieluinen yllätys ja tykätty lahja varsinkin jouluksi, äitienpäiväksi, syntymäpäiväksi tai ihan muuten vain. Lahjakortin voi käyttää hoitoihin ja/tai tuotteisiin kerralla tai osissa. Mikäli ostat vain lahjakortin, postitamme sen sinulle tai haluamaasi osoitteeseen normaalina kirjepostina ilman lisäkuluja. Koska jokin toimitustapa on aina valittava, valitse toimitustavaksi "Nouto apteekista - 0 €", jotta sinulle ei koidu lisäkustannuksia. Voit aina olla yhteydessä asiakaspalveluumme, mikäli sinulle herää kysyttävää lahjakortin ostamiseen liittyen.

ESSE-ihonhoitofilosofian mukaan ihoa tulee hoitaa kuten ekosysteemiä. Jokainen tuotteessa käytetty ainesosa arvioidaan tarkasti sen perusteella, miten se vaikuttaa ihon mikrobiomiin. Fokuksena on säilyttää ihon mikrobinen monimuotoisuus ja edistää hyvien mikrobien kasvua. Probioottien lisäksi ESSE-ihonhoitotuotteet sisältävät myös valikoiduista ruoka-aineista peräisin olevia prebiootteja, joista hyödylliset mikrobit pitävät. Ihonhoitotuotteissa käytetään mietoja säilöntäaineita, hellävaraisia puhdistavia ainesosia ja niiden pH-arvo on tasapainoitettu mikrobiomille suotuisaksi. Säilyttämällä ja ylläpitämällä optimaalisen mikrobitasapainon vahvistamme ihon suojabarriäärin toimintaa, vähennämme piileviä tulehdustiloja ja hidastamme ihon ikääntymisprosesseja.

ESSEN perusperiaatteena on tuotteiden sertifioitu luomulaatuisuus, vegaanisuus ja eläinkokeettomuus sekä Reilun Kaupan periaatteiden mukainen toiminta. Lisäksi yritys on hiilineutraali. ESSE seuraa tuotekehityksessään tieteen kehittymistä ja uskoo luonnon tarjoavan kaiken sen, mitä tarvitaan tehokkaimpien ihonhoitotuotteiden valmistukseen. Etelä-Afrikassa elää lähes neljännes maailman kasvilajeista, joista ESSE valitsee parhaimmat tuotteidensa aktiivi-aineiksi. Näitä ovat mm. baobab, kalahari, melon, kigelia ja marula. Tutustu tarkemmin tuotesarjaan heidän omilta sivuiltaan tästä.

Sensitive puhdistustuotteet

Sensitive muut tuotteet

Core kasvovedet

Core kuorinnat ja naamiot

Meikkivoiteet ja aurinkotuotteet

Plus linja

Käsivoide

Atopik on suomalaista apteekkien kautta myytävää sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on kehitetty sopimaan kaikista herkimmällekin holle. Atopik-tuotteet ovat hyvin siedettyjä ja niiden teho perustuu tuotteissa käytetyn kotimaisen luomukauran ja luonnonmustikan hoitaviin ominaisuuksiin. Atopik-tuotesarja on suunnattu suomalaiselle iholle ja se sisältää kattavan valikoiman ratkaisuja niin kasvojen kuin vartalonkin ihon hoitoon. Löydät sarjasta myös fysikaaliset aurinkosuojatuotteet. Sarja on gluteeniton & vegaaninen. Tutustu tarkemmin tuotesarjaan heidän omilla sivuillaan tästä.