LW Carbamid Forte 18% Urea np 50 ml

Carbamid Forte 18 % Urea on kovettumia ja känsiä hoitava ja ehkäisevä jalkavoide. Hoitovoide pehmentää sarveistunutta ja karheaa ihoa sekä kosteuttaa intensiivisesti. Säännöllinen käyttö ehkäisee uusien kovettumien syntymistä ja antaa pitkäkestoisen suojan kuivumista vastaan. 18 % karbamidi ja glykolihappo (hedelmähappo) vähentävät sarveistunutta ihoa. Voide sisältää antiseptista hopeaa ja raikastavaa mentolia. Sopii diabeetikon jalkojen hoitoon. Hajusteeton. Vegaaninen.

Pakkauskoko:
50 ml
Markkinoija:
Oriola Finland Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
18,20 €
364,00 € / l

Kovettumien ja känsien hoitoon. Pehmentää ja kosteuttaa tehokkaasti.

Levitä hoitovoidetta 1-2 kertaa päivässä jalkojen hoidettaville ihoalueille (kovettumat, känsät) ja hiero hyvin ihoon. Kun iho on hyvässä kunnossa, tuotetta käytetään ennaltaehkäisevästi kahdesti viikossa tai tarpeen mukaan.

Aqua, Urea, Dicaprylyl Ether, Dibutyl Adipate, Decyl Oleate, Polyglyceryl-4 Diisostearate/Polyhydroxystearate/Sebacate, Propylene Glycol, Butylene Glycol, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Glycerin, Hydrogenated Castor Oil, Panthenol, Glycolic Acid, Tocopheryl Acetate, Magnesium Sulfate, Menthol, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Triacetin, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Titanium Dioxide, Pantolactone, Silver Chloride.

50 ml

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:LW Carbamid Forte 18% Urea np 50 ml
Arvostelusi