Fortini Compact multi fibre mansikka 4x125 ml

Fortini Compact Multi Fibre on pirtelömäinen täydennysravintojuoma, joka sisältää runsaasti energiaa. 

Fortini on kliininen ravintovalmiste sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Käytetään terveydenhuollon ammattilaisen ohjauksessa. Ole yhteydessä terveydenhuollon ammattilaiseen, jos olet huolissasi lapsesi ravinnonsaannista.

Pakkauskoko:
4x125 ml
Markkinoija:
Danone Oy
Tilattavissa, tuotetta tulossa varastoon
15,80 €
31,60 € / l

Fortini Compact Multi Fibreä voidaan käyttää lisäravintona sairauteen liittyvän vajaaravitsemuksen ruokavaliohoitoon. Fortini Compact Multi Fibre on käyttövalmis kliininen ravintovalmiste. Se on ravitsemuksellisesti täysipainoinen, joten se soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi 1–12-vuotiaille. Pakattu pieneen 125 ml pulloon, jonka jaksaa juoda helpommin, vaikka ruokahalu on huono. Keskustele aina ravitsemusterapeutin, lääkärin tai apteekkihenkilökunnan kanssa ennen kuin annat lapselle Fortinia.

Käyttövalmis; maistuu parhaiten jääkaappikylmänä. Erityisesti neutraalinmakuinen sopii käytettäväksi myös ruoanvalmistuksessa. Tarjoa joko suoraan pullosta, pillillä tai lasiin/mukiin kaadettuna. Ravistettava hyvin ennen käyttöä. Jos tuotteen juo suoraan pullosta, tulee tähteet heittää pois.

Määrän ja annostelutiheyden päättää lääkäri tai ravitsemusterapeutti.

Ravintosisältö/100 ml:

Energia 240 kcal 

Rasva 10,9 g, josta tyydyttynyttä 1,1 g

Hiilihydraatit 28,5 g, josta sokereita 16,2 g ja laktoosia <0,30 g

Ravintokuitu 2,4 g

Proteiini 5,7 g

Suola 0,22 g 

Vitamiinit

A-vitamiini 105 µg

D-vitamiini 3,1 µg

E-vitamiini 3,1 mg a-TE/ET

K-vitamiini 11 µg

Tiamiini (B1) 0,36 mg

Riboflaviini (B2) 0,38 mg

Niasiini 0,95 (2,7) mg (mg NE)

Pantoteenihappo 0,79 mg

B6-vitamiini 0,29 mg

Foolihappo 43 µg

B12 -vitamiini 0,41 µg

Biotiini 9,4 µg

C-vitamiini 24 mg

Kivennäisaineet

Natrium 89/3,9 mg/mmol

Kalium 221/5,7 mg/mmol

Kloridi 89/2,5 mg/mmol

Kalsium 168/4,2 mg/mmol

Fosfori 153/4,9 mg/mmol

Magnesium 26 mg

Rauta 2,4 mg

Sinkki 2,4 mg

Kupari 0,18 mg

Mangaani 0,16 mg

Fluoridi 0,17 mg

Molybdeeni 11 µg

Seleeni 7,5 µg

Kromi 6,0 µg

Jodi 24 µg

Vesi, glukoosisiirappi, kasviöljyt (rypsi- ja auringonkukkaöljy), lehmänmaitoproteiinit, ravintokuituja (inuliini, oligofruktoosi, arabikumi, soijapolysakkaridit, selluloosa, resistentti tärkkelys), sakkaroosi, emulgointiaine (soijalesitiini), kaliumsitraatti, dikaliumvetyfosfaatti, luontainen aromi (mansikka), magnesiumvetyfosfaatti, natriumkloridi, natriumsitraatti, kalsiumfosfaatti, koliinikloridi, natrium-L-askorbaatti, kaliumhydroksidi, tauriini, ferrolaktaatti, beetakaroteeni, sinkkisulfaatti, L-karnitiini, kupariglukonaatti, nikotiiniamidi, kalsium-D-pantotenaatti, DL-a-tokoferyyliasetaatti, tiamiinihydrokloridi, mangaanisulfaatti, riboflaviini, pyridoksiinihydrokloridi, natriumfluoridi, retinyyliasetaatti, pteroyylimonoglutamiinihappo, kromikloridi, kaliumjodidi, natriummolybdaatti, natriumseleniitti, D-biotiini, kolekalsiferoli, fytomenadioni, syanokobalamiini.

Vähälaktoosinen, gluteeniton, Halal.

Ei suonensisäiseen käyttöön. Käytettävä lääkärin valvonnassa. Soveltuu ainoaksi ravinnonlähteeksi yli 1-vuotiaille lapsille. Pienille lapsille käytetään varoen yli neljä pulloa päivässä ravintokuitusisällön vuoksi. Ei sovellu galaktosemiasta kärsiville.

Säilytä kuivassa paikassa, normaalissa huoneenlämmössä. Avattu pullo säilyy jääkaapissa korkeintaan 24 tuntia. Parasta ennen -päiväys merkitty pakkaukseen.

Valmistuttaja:

Nutricia c/o Danone Oy

www.nutricia.fi