ESSE SENSITIVE MIST 100 ML

KAIKILLE HERKILLE IHOILLE

Tämä herkän ihon kasvovesi sisältää probioottisia uutteita ja prebioottisia ravintoaineita, jotka tukevat ihon mikrobiomin tasapainotilaa. Hellät, kosteuttavat raaka-aineet parantavat ihon kosteustasoa.

Kasvoveden edistykselliset probioottiset uutteet suojaavat ihoa ulkoisilta ärsykkeiltä vahvistamalla ihon omaa suojabarriääriä. Lactobacillus probiootit stimuloivat antimikrobisten peptidien tuotantoa, jotka tasapainottavat ihosi mikrobiomia.
Prebiootit, joita saadaan Yacon-juuresta, ruokkivat oikeita mikrobikantoja ja vahvistavat niiden kykyä taistella mikrobiomin optimaalista toimintaa häiritseviä patogeeneja vastaan.
Kasvovettä voi käyttää pitkin päivää rauhoittamaan ja kosteuttamaan ihoa.

Aktiiviraaka-aineet:

Prebiootit – Inuliini ja alfaglukaanioligosakkaridit ovat prebiootteja, jotka ravitsevat hyödyllisiä mikrobeja ja sen myötä estävät haitallisten mikrobilajien liiallista lisääntymistä.
Probiootit – Lactobacillus ja lactobacillus fermentaatti: molemmat probioottiset uutteet on lisätty tuotteeseen niiden mikrobiomia tasapainottavien ominaisuuksien vuoksi. Ne muuttavat ihon ekosysteemiä niin, että ihon omat suojamekanismit vahvistuvat.
Aloe vera ja maitohappo – Kosteuttavat tehokkaasti herkkää ihoa.

Tuotetta varastossa
49,00 €
Ravista kasvovettä kevyesti, sulje silmät ja suihkauta 1-6 pumppausta suoraaan kasvoille, kaulalle ja dekolteelle ennen kosteusvoiteen levittämistä.
Tavoitteena on saada ylireagoiva ja yliherkkä iho rauhoittumaan niin, että se toimii normaalisti noin parissa kuukaudessa.
On erittäin tärkeää, että Sensitive-linjan tuotteiden kanssa ei käytetä muiden tuotemerkkien tuotteita, sillä ne voivat häiritä Sensitive-tuotteiden toimintaa.
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Inulin*, Alpha-Glucan Oligosaccharide, Polymnia Sonchifolia Root Extract, Lactobacillus, Lactobacillus Ferment, Sodium Citrate, Dehydroacetic Acid, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Glycerin, Aqua , Lactic Acid, Glyceryl Caprylate, Vanillin, Gamma Decalactone

*ingredients from organic farming
99.95% of the total ingredients are from natural origin
95% of the total ingredients are from Organic Farming