ESSE SENSITIVE CLEANSER 200ML

KAIKILLE HERKKÄIHOISILLE

Erittäin miedot pesevät ainesosat ja probioottiset uutteet tekevät tästä voidemaisesta puhdistustuotteesta täydellisen herkälle iholle.

Mikrobiomi:
Kuten kaikkien Esse Sensitive-linjan herkän ihon tuotteiden, myös tämän tarkoituksena on minimoida allergisten reaktioiden mahdollisuutta. Tuote on 100% luonnollinen ja sen tuoksukomponenttien määrä on alle 0,03%. Tuotteen säilöntäsysteemi on poikkeuksellisen mieto ja raaka-aineiden määrä on pidetty minimissä.

Aktiiviraaka-aineet:
Probiootit – Sensitive Cleanser sisältää Lactobacilluksen probioottista uutetta.
Aloe Vera geeli – Sensitive Cleanserin pohjana on luomulaatuinen aloe vera geeli. Sen polysakkaridit hoitavat ja rauhoittavat ihoa.

Tuotetta varastossa
60,00 €
Vaahdota lämpimän veden kanssa ja hiero hellästi kasvojen ja dekolteen iholle. Huuhtele huolellisesti. Taputtele kuivaksi.
Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract*, Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Decyl Glucoside, Cetearyl Alcohol, Sclerocarya Birrea (Marula) Seed Oil, Glyceryl Stearate, Cetyl Alcohol, Xanthan Gum, Sodium Phytate, Lactic Acid, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Lactobacillus Ferment, Levulinic Acid, Sodium Levulinate, Aqua, Citric Acid, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Vanillin, Hexenol, Gamma Decalactone

*ingredients from organic farming
100% of the total ingredients are from Natural Origin
70% of the total ingredients are from Organic Farming