ATOPIK HYDRATE KASVONAAMIO

Hydrate-linjan kosteuttava helmi, joka suo välitöntä ja merkittävää helpotusta kuivuuttaan kiristelevälle iholle. Lactobacillus-fermentoitu kaura ja hyaluronihappo saavat ihon tuntumaan miellyttävältä ja kimmoisalta.

Pakkaus: 50 ml lasipurkki, pahvikotelo

Valmistettu Suomessa
FI-Natura sertifioitua luonnonkosmetiikkaa
Eläinkokeeton, Leaping Bunny auditoitu
Dermatologisesti testattu
100 % Vegaaninen
Gluteeniton

Tuotetta varastossa
36,50 €
Levitetään puhtaalle iholle ja annetaan vaikuttaa 10–20 minuuttia. Huuhdellaan pois haalealla vedellä tai kostealla vanulla, tai jätetään vaikuttamaan yönaamion tavoin. Käytetään 1–3 kertaa viikossa tai viikon mittaisena tehokuurina.

Säilyvyys: 24kk valmistuksesta ja 6kk avaamisesta, kun tuote on säilytetty ohjeiden mukaan. Säilytys sisätiloissa valolta ja kosteudelta suojattuna 10-24°C lämpötilassa. Pidä pakkaus suljettuna, kun sitä ei käytetä.
Aqua, Vitis Vinifera Seed Oil (Viinirypäle/Grape), Avena Sativa Kernel Oil (Kaura/Oat), Squalane, Cetyl Alcohol, Sorbitan Olivate, Glycerin, Cetearyl Olivate, Lactobacillus/Avena Sativa Ferment Extract Filtrate (Kaura/Oat), Sodium PCA, Zinc Oxide, Inulin (Prebiotic), Alpha-Glucan Oligosaccharide (Prebiotic), Avena Sativa Kernel Extract (Kaura/Oat), Sodium Hyaluronate, Xylitol, Betaine, Tocopherol (Vitamin E), Caprylic/Capric Triglyceride, Olus Oil, Polyhydroxystearic Acid, Xanthan Gum, Phenethyl Alcohol, Parfum (Natural), Lactic Acid